Koordinátor ODIS s.r.o.
více než rok

Spuštění Městské karty Krnov na ODISce

Ve spolupráci s Městem Krnovem jsme v pondělí 14. listopadu zahájili zkušební provoz Městské karty Krnov. Funkcionalitu Městské karty Krnov lze zdarma aktivovat na libovolné čipové kartě ODISka

Držitel Městské karty Krnov získá nejen dvacetiprocentní slevy ze vstupného v městských sportovních a kulturních zařízeních. Bezkontaktní elektronická karta přinese také odměny za věrnost v podobě vstupů zdarma, poslouží jako čtenářský průkaz v městské knihovně a samozřejmě ji lze využít i jako klasickou ODISku v rámci krnovské městské hromadné dopravy i v celém integrovaném dopravním systému Moravskoslezského kraje ODIS.

V souvislosti se spuštěním Městské karty Krnov zahájil Koordinátor ODIS na Dopravním infocentru Krnov jako na vůbec prvním pracovišti v Moravskoslezském kraji výrobu ODISek na počkání, přičemž i samotnou fotografii klienta pořídí přímo pracovnice infocentra. Stačí jen předložit občanský průkaz nebo cestovní pas, u děti do 15 let postačuje i rodný list nebo kartička zdravotní pojišťovny. Poplatek za kartu činí 130,- Kč, přičemž první tisícovce zájemců, kteří si o kartu požádají osobně na Dopravním infocentru v Krnově, bude vydána z rozhodnutí města Krnova zdarma. Nové ODISky jsou v Krnově vydávány v novém designu městské krnovské karty.

Městskou kartu Krnov je možné pořídit také v E-shopu ODIS www.odiska.cz, v záložce Typ městské karty je v tomto případě třeba vybrat možnost Městská karta Krnov. Upozorňujeme, že při pořízení karty na e-shopu je vždy účtována cena karty 130,- Kč a výroba trvá dle obvyklé lhůty 14 dní.

Držitelé stávajících čipových karet ODISka si mohou zdarma na pobočkách ODIS v Krnově, Opavě nebo Bruntále rovněž aktivovat funkci městské karty a čerpat stejné bonusy jako vlastníci nové designové městské karty. 

Ke stažení

Více informací k městské kartě – leták (pdf)
Obchodní podmínky a reklamační řád MIKS Krnov (pdf)

 

Aktuality

Nejnovější zprávy ze světa dopravy v Moravskoslezském kraji.

Moje první ODISka

Moje první ODISka

Všem dětem narozeným v letech 2017 nebo 2018 nabízíme dárek – čipovou kartu zdarma.

12 dní
Zkrácení ochranné lhůty před počátkem platnosti jízdenky v ODISapce

Zkrácení ochranné lhůty před počátkem platnosti jízdenky v ODISapce

Od neděle 3.3.2024 zkracujeme v mobilní aplikaci ODISapka ochrannou lhůtu před počátkem platnosti jízdenky.

přibližně 2 měsíce
Nová skupinová jízdenka 30+2

Nová skupinová jízdenka 30+2

Od neděle 3. března 2024 zavádíme novou 24hodinovou skupinovou jízdenku 30+2.

přibližně 2 měsíce
Změny jízdních řádů od 3. 3. 2024 a 10. 3. 2024

Změny jízdních řádů od 3. 3. 2024 a 10. 3. 2024

V neděli 3. března dochází ke změnám jízdních řádů linek ODIS.

přibližně 2 měsíce
Zobrazit více aktualit